Foto: Město Ústí nad Labem
Výlety

Krušné hory - Statutární město Ústí nad Labem zve všechny turistické nadšence na další komentovaný výlet. Tentokrát se společně s nezávislým filmařem, fotografem a spisovatelem Petrem Mikšíčkem vydáte do Krušných hor.

Petr Mikšíček je autorem filmových turistických dokumentů Great Walks nebo knih Zmizelé Sudety, Znovuobjevené Krušnohoří, Krušný ráj a dalších.

Výlet se koná v neděli 8. září od 9:00, sraz je na zastávce MHD Divadlo (podloubí u budovy Policie ČR). Pro účastníky výletu bude vypraven autobus zdarma.

Výlet povede krásnou krušnohorskou krajinou, okolo zaniklých obcí Fojtovice, Mohelnice a Habartice a milovníky technických památek určitě potěší zachovalé mostky přes Fojtovický potok. 

Trasa je dlouhá cca 9 km a je třeba počítat s vyšším převýšením. Výlet je s ohledem na terén vhodný pro zdatné turisty!

Pozor! Je nutná rezervace místa, a to osobně v Informačním středisku města Ústí nad Labem (Mírové náměstí 1/1, Palác Zdar).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru