Skatepark na Šibeníku v Mostě bude centrem hudební akce. Foto: jip
Co se chystá

Most – Ve čtvrtek 27. června se Skatepark Most - Šibeník promění v pulzující centrum pouliční kultury a sportu. Po loňském úspěšném ročníku v Litoměřicích se letošní akce O Black Street přesouvá do Mostu. Tento jedinečný event, který organizuje jediná česká hudební televize zaměřená na hip-hop a rap - O Black, součást TV ÓČKO, slibuje ještě bohatší program plný hudebních vystoupení a sportovních aktivit.

Pestrý hudební line-up
Hudební program je letos pestřejší než kdy jindy. Akci zahájí talentovaní O Black DJs, kteří vytvoří skvělou atmosféru hned od začátku. Následovat budou nadaní umělci z 30Minut, kteří svým energickým vystoupením potěší všechny přítomné. Na scénu dále vstoupí známý moderátor Rádia Spin a DJ - DJ Poeta, který publikum roztančí svými beaty. Velkým lákadlem je také oblíbený umělec Totally Nothin a večer vyvrcholí vystoupením Refew, který je aktuálně největším trendem.

Bohatý doprovodný program
Jednodenní akce, která začíná ve 14:00, nabízí také bohatý doprovodný program. Návštěvníci si mohou vyzkoušet skateboarding, BMX a koloběžky pod vedením zkušených profesionálních jezdců. V O Black zóně budou k dispozici graffiti workshopy, kde si můžete vyzkoušet své umělecké schopnosti. Kromě toho se můžete těšit na výbornou hudbu, food zónu, bar, chill zóny a mnoho dalších zajímavých aktivit.

Vstup zdarma pro všechny
O Black Street je otevřená pro všechny a vstup je zdarma. Přijďte si užít den plný hudby, sportu a zábavy na Šibeníku v Mostě.

Další akce již brzy v Litoměřicích
Nezapomeňte si do kalendáře zapsat další skvělou akci O Black Street, která se uskuteční 4. října 2024 v Zahradě Čech v Litoměřicích. Těšíme se na vás!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru