Nebude chybět ukázka vyproštění osoby z havarovaného vozu. Snímek ze soutěže ve vyprošťování v Mostě. Foto: Kuba Zápotocký
Co se chystá

Litvínov – Integrovaný záchranný systém chystá dnes velkolepou show. Den s IZS v Litvínově a metodické cvičení složek IZS se uskuteční opět na parkovišti ve Školní ulici za poštou. Vše vypukne v 10 hodin a bude zakončeno ve 13:40 spanilou jízdou.

„Spanilá jízda odstartuje v ulici Školní, následně pojedeme nahoru k Máji, dále Podkrušnohorskou ulicí k zimnímu stadionu, poté Lomskou a přes Jiráskovu ulici centrem města zpět za poštu," popsal trasu velitel Jednotky sboru dobrovolných hasičů Litvínov Tomáš Stanko.

Program slavnostního dne je nabitý akčními ukázkami. Předvedou se psovodi Městské policie Litvínov, policisté i hasiči. Nebude chybět ukázka zásahu u případu, kdy se hasiči musí vypořádat s přítomností nebezpečné látky. Dostaví se také zástupci vězeňské služby, konkrétně z nedaleké věznice Bělušice. Tradicí už je také ukázka vyproštění osob z havarovaného vozidla.

Své stanoviště bude mít na Dnu s IZS v Litvínově i zdravotnická záchranná služba. Na parkoviště bude také přistavena technika všech složek integrovaného záchranného systému.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru