Foto: Karlovarský kraj
Co se chystá

Krušné hory – V rámci jubilejní 10. sezóny Běhej lesy! zavítá běžecký seriál také do lesů a nedotřené přírody Krušných hor v okolí Klínovce. V sobotu 20. července budou pro běžce lesní smečky připraveny tři závodní trasy a chybět nebude ani závod pro děti. 

Areál v Loučné pod Klínovcem bude otevřen již od 9:00 hod, zde bude probíhat výdej startovních čísel a nové registrace. Následovat bude program Rádia Junior, na který naváže rozcvička pro Dr. Max dětské závody na 100 m, 500 m a 1 km, určené pro všechny děti do 15 let. Starty budou rozděleny podle věkových kategorií do šesti skupin, a to od 10:15 hodin. 

Ve 12 hodin je plánovaný start Penny závodu na vzdálenost 5 km. Hodinu poté se postaví na start účastníci hlavního závodu, na trase ve vzdálenosti 23 km nastoupají 581 a sklesají 835 metrů. Sérii závodů uzavře běh Nova s distancí na 11 kilometrů. 

Výdej startovních čísel končí vždy 30 minut před startem daného závodu. V případě nových registrací doporučují pořadatelé účastníkům dorazit hodinu před závodem.

Společný start proběhne pod lanovkou, následně se bude celá smečka přesouvat lanovkou a nahoře již budou všichni startovat intervalově, kdy se každému běžci začne měřit čas po proběhnutí značeného startovního úseku. 

Více informací o závodech, možnostech registrace a další naleznou zájemci na webu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru