Pouť a městské slavnosti lákají do Horního Jiřetína návštěvníky z širokého okolí. Ilustrační foto: FB města Horní Jiřetín
Co se chystá

Horní Jiřetín – Už tento víkend vypukne největší akce léta, která se ve městě koná. Městské slavnosti a tradiční pouť láká do Horního Jiřetína návštěvníky z širého okolí. Z litvínovského nádraží bude dokonce každé dvě hodiny vypravován speciální autobus tam i zpět.

Letos budou mít slavnosti rozjezd již v pátek večer, kdy na místním koupališti předvede svou show žonglér Jan Hlavsa. Začátek akce pro celou rodinu je naplánován na 18 hodin. Příznivci elektro hudby se naopak vydají do Hostince u Jezeří v Černicích, kde hudební program začíná v 16 hodin a končí až nad ránem.

Sobotě a neděli už patří tradiční program – chybět nebude rytířský program, hudba, výstava chovatelů drobné zvěře, pouťové atrakce ani stánky z rozličným zbožím. Těšit se můžete i komentované prohlídky kostela a hlavně na kavárnu na balkonech kostela, což je opravdu zajímavé zpestření života ve městě.

Hlavními hvězdami sobotního hudebního programu jsou koncerty Petry Janů a Janka Ledeckého.

Kdo by měl obavu, že by ho pouť mohla finančně "zruinovat", kavárna Jitřenka na vědomí dává, že během poutě připravila speciální nabídku – kopeček zmrzliny za dvacku, pět kusů minilangošů za 50 korun či řízek s chlebem a salátem za 60 korun. A nabídka je samozřejmě mnohem širší.

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru