Foto: redakce
Co se chystá

Horní Jiřetín – Unikátní kavárna na balkonech kostela Nanebevzetí Panny Marie, bohatý program, Janek Ledecký, Petra Janů. Takové budou letošní Městské slavnosti a pouť v Horním Jiřetíně 10. a 11. srpna. V sobotu 10. srpna se vedle kolotočů a atrakcí mohou návštěvníci těšit na celodenní program.

Malí i větší si vyzkouší třeba výrobu a pečení středověkého chleba, stočí si a ochutnají med, zhlédnou velký pěší turnaj skupiny historického šermu u příležitosti příjezdu Jana Žižky z Trocnova. V programu nechybí ani historická hudební skupina Gnomus, pouliční divadlo Bída, rytířský tábor s výstavou zbraní a zbrojí, soutěže a hry pro děti, stará řemesla, kejklíři, žongléři, kolotoče a další atrakce.

Foto: redakce

V odpoledním a večerním bloku se představí Janek Ledecký, Petra Janů, Petr Kalandra Memory Band nebo Definitivní Ententýk. Na slavnosti a pouť v Horním Jiřetíně narazí návštěvníci na několika místech. Středobodem je kostel Nanebevzetí Panny Marie, který 10. a 11. srpna nabídne komentované prohlídky a unikátní kavárnu na balkonech kostela. Pravidelně ožívá také prostor u sochy sv. Jiří, areál chovatelů a v neposlední řadě bývalé kolejiště u hotelu Nádraží v ulici Černická.

Další informace najdou zájemci na www.hornijiretin.cz či na Facebooku ve skupině Horní Jiřetín kulturní.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru