Litvínov – Mohlo by se zdát, že v době moderních technologií si každý svoji spřízněnou duši najde velice rychle a snadno. Zkušenosti jsou ovšem takové, že nejlepší je stejně osobní setkání. Člověk nemusí ani hledat životního partnera... ale třeba jen nové přátele na různé akce. Přesně tento cíl vy vytýčil nový zábavný pořad moderátora Jana Beneše. Pilotní díl pořadu Seznamka v Citadele startuje již tento čtvrtek v 19 hodin. 

„Seznamka si klade za cíl propojit lidi stejných zájmů. Hledáte-li například někoho, s kým byste rádi sedali pravidelně u sklenky vína, nebo parťáka na ryby, kamaráda/kamarádku na cvičení, anebo vám chybí někdo na procházky i dlouhé túry, Seznamka vám pomůže. A možná ani nevíte, že někoho hledáte, chcete se zkrátka jen pobavit a seznámit s novými lidmi?" napovídá moderátor Jan Beneš, co lze od pořadu očekávat. V Citadele pravidelně moderuje také oblíbený soutěžní PubQuiz či talkshow Klubová setkání.

Ve čtvrtek bude v Café baru připraveno pět seznamovacích aktivit, které se neberou zas tak úplně vážně. Nejde o soutěž, na jejímž konci by měl někdo být vítězem.  Co kdo bude chtít na sebe prozradit je jen na každém jednotlivci. „Po skončení Seznamky večer rozhodně neskončí, ti, kteří budou chtít, mohou zůstat na místě a bavit se dál," dodává moderátor.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru