REKLAMA
Modely předvádí také děti z Dětského domova ve Vysoké Peci. Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Most – Oblíbená charitativní módní show vstupuje do další dekády – 11. ročník charitativní módní přehlídky Móda a hvězdy se uskuteční 13. října 2024 v Městském divadle v Mostě od 18 hodin.

Jako modelky se představí Veronika Sovadina Kašáková, Lucie Šlégr, Veronika Chmelířová, Andrea Kalousová, Tereza Budková, Kateřina Wohlmann Votavová, Leona Gyongyosi. Modely budou Dominik Chabr a Matyáš Hložek. Přehlídkou diváky provedou Karel Kašák a Leona Gyongyosi.

Divákům se představí nové kolekce pro rok 2025 Svatebního salonu Delta, KaDu, Mocafé, Golfshop4you, Vostré Voptiky a Invers.

Výtěžek z této akce podpoří zájmové aktivity Klokánku v Teplicích, Dětský domov Vysoká Pec a Nadačního fondu Veroniky Kašákové. 

„Děti z dětského domova Vysoká Pec budou opět součástí programu, což je pro ně obrovskou motivací do budoucna," přidává zajímavost pořadatelka akce Petra Vyoralová ze Svatebního salonu Delta.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru