REKLAMA
Foto: Tomáš Branda/Divadlo rozmanitostí
Co se chystá

Most – Jen jednou do měsíce herci Divadla rozmanitostí mají na repertoáru interaktivní představení Gulliverovy cesty. Celá dobrodružná cesta se při premiéře odehrávala v prostorách mosteckého magistrátu. Už zítra, tedy ve čtvrtek 17. října toto podivuhodné muzeum Lemuela Gullivera otvírá své brány pro děti i dospělé, tentokrát ovšem přímo v Divadle rozmanitostí! Inscenace v režii Filipa Nuckollse bude využívat principů loutkového a alternativního divadla.

Necelou hodinu trvající inscenace určená pro diváky od 7 let se zabývá tím, co třeba trápí nejmenší lidi na světě. A jak přežít v domácnosti plné obrů? Muzeum dobrodruha Lemuela Gullivera vás zve na cestu po fantastických ostrovech a k prohlídce svých podivuhodných nálezů.

Projekt na pomezí výstavy a divadelního představení je inspirován knihou Gulliverovy cesty anglického spisovatele Jonathana Swifta. Hlavní hrdina knihy, lodní lékař a později kapitán Lemuel Gulliver, v ní vypráví o neuvěřitelných dobrodružstvích, která prožil na svých cestách.

Představení pro veřejnost začíná v 17 hodin. Vstupenky si můžete rezervovat ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru