Červený Hrádek – Na zámku Červený Hrádek u Jirkova pořádají opět po roce Dny francouzské kuchyně. Ochutnat tady můžete třeba žabí stehýnka nebo francouzský cheesecake.
Dny francouzské kuchyně začaly v restauraci na zámku v pondělí 20. března a potrvají do neděle 26. března. Speciální menu je složeno z polévky, předkrmu, tří hlavních chodů a dvou dezertů. Vybere si opravdu každý, mimo žabích stehýnek si totiž můžete dát třeba smažený camembert nebo kachní prsa na ředkvičkách. Stůl v restauraci je dobré si rezervovat předem.
Speciální menu
Polévka
0,33 l Francouzská cibulová 35,- Kč
Předkrm
90 g Smažený camembert s brusinkami a toustem 63,- Kč
Hlavní chod
200 g Kachní prsa ,,BARBARIE´´ na ředkvičkách 168,- Kč
150 g Žabí stehýnka ve vinném těstíčku 146,- Kč
200 g Hovězí líčka na červeném víně, bramborové špalíky 135,- Kč
Dezert
1 ks Créme Brulée (vanilkový krém s karamelovou krustou) 85,- Kč
1 ks Tarte au fromage blanc (francouzský cheesecake) 65,- Kč