Litvínované budou v sobotu férově snídat. Piknik bude na zámku
Ilustrační foto. Zdroj: www.ferovasnidane.cz
Co se chystá

Litvínov - V sobotu 13. května se bude v Litvínově férově snídat. Snídající Litvínované se tak připojí ke kolegům z desítek českých a moravských měst a k desetitisícům lidí na celém světě, kteří budou oslavovat Světový den pro fair trade a podpoří tím tak myšlenku spravedlivého obchodu.

V Litvínově je sraz mezi devátou a jedenáctou na zámku. Vstupné se neplatí. Účastníci si přinesou vlastní dobroty, ať už fairtradové nebo lokální. Jde o skvělou příležitost setkat se s kamarády, rodinou nebo sousedy a strávit společně jedno květnové dopoledne snídaní v příjemném prostředí zámku Valdštejnů.

Můžete si upéct buchtu z fairtradového kakaa a cukru, bio mouky, medu od místního včelaře a vajíček od souseda. V infocentru lze zakoupit kávu nebo čaj od fairtradových pěstitelů.  Kromě snídaně by ve vašem košíku neměly chybět talíře, ubrousky, nože a lžičky... Pro děti jsou připraveny dílničky.

Loni snídalo v Čechách na 137 místech více než pět tisíc lidí.

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru