PROGRAM: Vyjděte na Hněvín, v sobotu tam budou Kelleyho slavnosti
Hrad Hněvín. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Most – Hrad Hněvín nad Mostem v sobotu znovu ožije tradičními slavnostmi věnovanými alchymistovi Edwardu Kelleymu. Chybět nebude ani Kelleyho slavný, či spíše neslavný útěk z hradní věže.

Na hrad vás zavede na Den magistra Edwarda Kelleyho od 9 do 16 hodin dobrodružná stezka, která vede lesem kolem Hněvína. Na nádvoří můžete zavítat do rytířského tábora i alchymistické dílny s ukáz-kami pokusů.

Potkáte zde také medvědáře, sokolníka či šermíře. Restaurace Hněvín při této příležitosti bude podávat jídla z alchymistického menu. Pro zábavu vašich ratolestí budou připraveny různé soutěže, kolotoč, jízdy na koních, obří lanové centrum a lezecká stěna

Program

  • 10.00 Pohádka o třech přadlenách
  • 13.00 Zahajovací ceremoniál, Kelleyho uvěznění v Mostě
  • 13.15 Pohádka o třech přadlenách
  • 14.15 Útěk Kelleyho z hradní věže
  • 16.30 Závěrečná přehlídka a Kelleyho útěk
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru