AKTUÁLNĚ: Těžká nehoda u chemičky zcela uzavřela silnici mezi Mostem a Litvínovem, na místo letí záchranářský vrtulník
Silnici mezi Mostem a Litvínovem uzavřela vážná havárie dvou osobních aut. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínovsko - K vážné nehodě došlo v pondělí ráno na silnici mezi Mostem a Litvínovem. Doprava je v tuto chvíli zcela zastavena, čeká se na přílet Letecké záchranné služby.

K havárii došlo na průjezdu areálem chemických závodů, tedy na silnici spojující Most a Litvínov. „Na místě se čelně srazila dvě osobní auta, zdravotnická záchranná služba si převzala jedno zraněného člověka,“ uvedl velitel zásahu hasičů Ota Zápotocký. Podle našich informací by měl tento člověk být ve stabilizovaném stavu.

Silnice je v tuto chvíli neprůjezdná, hasiči uklízejí místo nehody a uvolní prozatím alespoň jeden jízdní pruh, aby mohla policie dopravu řídit kyvadlově. Použijte objížďku přes Mariánské Radčice nebo Horní Jiřetín.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru