Rock žije a bude žít, o tom přesvědčily v litvínovském Atticu kapely Forrest Jump, Booters a metalová legenda Arakain
Arakain. Foto: Olga Markuzziová
Litvínov

Litvínov - Rockový pátek 26. října si návštěvníci litvínovského klubu Attic velmi užili. Po osmé hodině večerní jej hned tvrdě odstartovali hudebníci z jihomoravských Bučovic se svojí hardcore-crossoverovou kapelou FORREST JUMP.

O zhruba hodinu později na pódium nastoupila skvělá česká kapela Booters, jejíž styl je kombinací crossoveru, grunge, hard rocku a popu s českými texty. Muzikanti Booters předali posluchačům skvělou energii.

Pak se fanoušci dočkali vystoupení své oblíbené české metalové legendy, kapely Arakain, kdy to v kotli opravdu začalo vřít.

Koncert těchto tří kapel se uskutečnil jako sedmý v pořadí v rámci ARAKAIN APAGE SATANAS TOUR 2018, které se, jak název napovídá, nese v duchu, dnes již legendární desky Apage Satanas, vydané přesně před 20lety.

Kapela, tak navazuje na své loňské oslavy 35. výročí nepřetržité existence a během letošního podzimu připomíná jedinečným tematicky pojatým tour své další výročí, a to přesně 20 let od doby, kdy vyšlo 7. album Arakainu - Apage Satanas.

Turné odstartovalo 5. října ve Znojmě a vyvrcholí 15. prosince ve Velkých Pavlovicích a během dvou měsíců Arakain zavítá celkem na 13 míst, jako jsou Plzeň, Tábor, Krnov, Olomouc, Jindřichův Hradec nebo Jablonec nad Nisou.

Litvínovský klub Attic zve na další hudební lahůdku, již v sobotu 3. Listopadu se můžete těšit od 19 hodin na koncert přední české funkově-rockově-rapové kapely J.A.R. (jednotka akademického rapu).

3010forest

Forrest Jump. Foto: Olga Markuzziová

3010booters

Booters. Foto: Olga Markuzziová

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru