Zloděj (20) prohledával v Litvínově byt. Žena vedle sledovala televizi
Ilustrační foto: archiv e-mostecko.cz
Litvínov

Litvínov - Drzost některých zlodějů nezná mezí. Muž ve věku 20 let se měl koncem ledna kolem 19. hodiny v Litvínově vloupat do bytu seniorky. Tam vnikl násilím poté, co u přízemního balkónu překonal dveře. Poté v ložnici hledal, co by odcizil.

V bytě ale nebyl sám! Žena zrovna sledovala televizi, když uslyšela z pokoje divný hluk. V přítmí zahlédla nejprve na zemi vyházené věci ze skříní a poté si všimla neznámého muže. V ruce měl kovovou tyč. "Žena z pokoje rychle odešla a neznámý zmizel stejnou cestou, jak přišel. Během pár minut ho zadrželi litvínovští policisté, kteří již po něm pátrali. Muž skončil v policejní cele. Nyní mu policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Už v minulosti kradl a loni byl odsouzen. Za toto jednání mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Z bytu nic odcizit nestihl, hmotnou škodu zanechal na poškozených dveřích.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru