Brigádník pomáhal na zahradě, pak se tam vydal krást
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Krádež sekačky ze zahradního altánu v Hamru na Litvínovsku šetřili policisté obvodního oddělení Hamr. Ti zjistili, že na zahradě domu tento měsíc pracoval brigádník, který tam prováděl nějaké stavební práce.

A protože toho měl hodně, přizval si na pomoc svého známého. Ten mu tam sice několik dnů pomáhal, ale zároveň zjistil, co kde je. Následně se na zahradu vypravil sám. Vstoupil na pozemek rodinného domu v době, kdy tam nikdo nebyl a následně měl u zahradního altánu vytrhnout plaňky, aby se dostal dovnitř.

"Z altánu měl odcizit vřetenovou sekačku v hodnotě 4000 korun. Tu si pak odvezl k sobě domů. Odcizenou věc policie zajistila a vrátila zpět poškozeným. Další škoda ve výši 1 000 korun vznikla poškozením altánu. Policisté na základě provedeného šetření sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže a porušování domovní svobody 19letému mladíkovi z Litvínova," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru