VIDEO AKTUÁLNĚ: V Litvínově se v silném větru zlomil vánoční strom, zřítil se na náměstí
Vánoční strom v Litvínově se ve větru zlomil. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Litvínov přišel o svůj krásný vánoční strom. Zlomil se u země a spadl na náměstí. Nikdo nebyl zraněn.

„Stalo se to v jednu hodinu ráno, zrovna jsem kouřil. Hned jsem volal na městskou policii,“ řekl našemu on-line deníku obyvatel domu, směrem ke kterému smrk spadl. „Svítilo to asi dvě hodiny na zemi, pak ho technické služby odpojily,“ dodává.

https://www.youtube.com/watch?v=iyUmgetjAJk

Ráno přijela škody obhlédnout místostarostka Erika Sedláčková. „Nemůžeme riskovat a dávat ho do země znovu, musíme ho rozřezat,“ konstatovala. Kmen by mohl být prasklý. S likvidací stromu mají pomoci dobrovolní hasiči během dne. „Naštěstí se to stalo v noci a nikdo zde nebyl, nikomu se nic nestalo,“ dodala.

Některé ozdoby se poškodily.

Litvínov v tom není tento advent sám. Před několika dny se zřítil vánoční strom ve Slaném. Podařilo se tam včas sehnat jiný.

Meteorologové vydali před silným větrem výstrahu. Platí až do nedělní 18. hodiny.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru