Připravte si drobné, maturanti rozjeli poslední zvonění
KOSTÝMY SI PŘIPRAVILI I NĚKTEŘÍ STUDENTI NIŽŠÍCH ROČNÍKŮ. FOTO: JIP
Litvínov

Litvínov – V pátek bylo na sportovním venkovním hřišti Scholy Humanitas velmi veselo. Maturanti měli poslední zvonění a připravili pro své mladší spolužáky vtipný soutěžní program. Došlo na poznávání jídla i disciplíny prověřující zručnost.

Určitě si vzpomenete i na své poslední zvonění. Den, kdy u zkráceného druhého pololetí přebíráte vysvědčení. Maturanty pak čekají náročné týdny, než mají kompletně vše hotovo a získají maturitu. Ale zpět k poslednímu zvonění. Do ulic, často v kostýmech a za velikého halasu vycházejí skupiny studentů, aby od kolemjdoucích získali pár drobných na pomaturitní večírek. Kolem škol to byla větší divočina. Kdo se nemohl vyplatit, skončil politý čímsi, co ne zrovna úžasně vonělo. Leckomu zmizela oblíbená věc a musel si ji pak vykoupit zpět. Na gymnáziu TGM se občas i stávalo, že byla zajata přítelkyně některého ze studentů a musel ji získat zpět.

Poslední zvonění 3 2

POZNÁVAČKA ZAČALA ZLEHKA, JAKO PRVNÍ MĚLI SOUTĚŽÍCÍ POZNAT BANÁN.

Poslední zvonění 1

MATURANTI SCHOLY HUMANITAS, KTEŘÍ PŘIPRAVILI PRO SPOLUŽÁKY SOUTĚŽNÍ DOPOLEDNE.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru