REKLAMA
Mladá rapová scéna se dnes představí v litvínovském ATTIC clubu.
Litvínov

Litvínov – Páteční večer je v klubu ATTIC Litvínov zasvěcen příznivcům rapu. Představí se zde dva mladí hudebníci působící na pražské scéně. Letos v lednu spojili své síly a jedou společnou šňůru koncertů. Tobajas pochází z Litvínova, je tak logické, že jednou ze zastávek je i litvínovský klub.

Hudební večer otevírá DJ Teep, který se posléze bude oběma muzikantům starat o doprovod. „Jak Stanislove, tak Tobajas budou mít pak každý svůj hodinový set. Stanislove se na rapové scéně pohybuje asi šest let, poslední rok se do toho ale obul pořádně a vídat jej můžete v řadě pražských klubů. Jeho doménou je pop-punk rap. Tobajas se na pražské hudební scéně pohybuje dva roky, má poměrně široký záběr od klasického rapu, až po melodické kousky," představil oba dnešní hlavní aktéry večera jeden z pořadatelů.

Klub se otevírá v 9 hodin večer, hlavní show startuje o hodinu později. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru