Ilustrační foto
Litvínov

Mostecko – V pátek 21. června postihly města a obce na Mostecku opakované výpadky elektrického proudu. Důvodem byla porucha vysokého napětí. V některých domácnostech opakované výpadky způsobily škody na spotřebičích.  

S ohledem k tomu, že je možné, že někteří lidé netuší, jak v takovém případě postupovat, informaci na svých sociálních sítích zveřejnilo město Meziboří: 

„Vážení občané,
v souvislosti s páteční škodní událostí, ke které došlo při přepětí v energetické síti s následným výpadkem elektřiny, si vás dovolujeme informovat, že skupina ČEZ je připravena hradit případné škody vzniklé na elektrických zařízeních poškozených přepětím. Možno postupovat buď standardním nahlášením škodní události u vaší pojišťovny, nebo přímo u společnosti ČEZ Distribuce e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. V e-mailu uvádějte svoje kontaktní údaje, rozsah škody, nejlépe i s fotografiemi poškození, a požadovanou částku."
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru