Během středečního dne ještě probíhala v zámku instalace. Foto: Dáša Wohanková
Litvínov

Litvínov – V netradičním termínu připravilo město Litvínov vernisáž letní výstavy Kabinet divočina – svět skrytý za očima. Slavnostní zahájení je připraveno na čtvrtek 4. července, v 17 hodin ve velké sále zámku Valdštejnů.

Předchozí výstava Pat a Mat byla velice interaktivní a hravá, ale i nová expozice bude lákat návštěvníky všech věkových kategorií. Je totiž netradiční a velice tajemná. Tři autoři – Jan Kindl, Roman Hudziec a Marek Filip vytvořili výběr různorodých objektů z přírodních materiálů. K vidění budou světelné objekty organických tvarů, lampy, obrazy či masky a loutky.

 

Součástí expozice bude v pátek 23. srpna speciální večerní prohlídka, na níž naváže divadelní představení s živou hudbou. „Představení bude začínat ve 21 hodin. Je potřeba si dopředu zarezervovat vstupenku," upozornila pracovnice propagace Dáša Wohanková.

Snímky z dnešní instalace. Foto: Dáša Wohanková

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru