Policisté odkláněli dopravu při večerní nehodě přes Horní Jiřetín. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Pět dopravních nehod na Litvínovsku zaměstnalo některé ze složek integrovaného záchranného systému ve středu 3. července. Ta největší, ke které došlo krátce před šestou hodinou večer na silnici I/27 před městem, uzavřela silniční dopravu v úseku mezi Litvínovem a Unipetrolem.

K první nehodě došlo brzy ráno na Podkrušnohorské ulici, informovali jsme ZDE. Policisté mají nyní k dispozici foto vozu, které by mohl být účastníkem nehody, při níž byl na přechodu pro chodce sražen chodec a řidič osobního vozu z místa nehody ujel bez poskytnutí první pomoci. „Pravděpodobně by se mohlo jednat o hnědé vozidlo VW Touran, po vozidle a řidiči stále pátráme," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Policisté mají k dispozici záběr z kamery. Pravděpodobně se jedná o VW Touran, jehož řidič by mohl být účastníkem ranní nehody. Policisté vyzývají svědky, aby se obrátili na telefonní linku 158. Foto: Policie ČR

K dalším čtyřem nehodám došlo večer. Před 18. hodinou k již zmiňovanému čelnímu střetu dvou osobních vozů na silnici I/27 před Litvínovem. Podle informací redakce byl příčinou nehody pravděpodobně mikrospánek jednoho z řidičů. Silnice byla ihned uzavřena, provoz byl obnoven těsně před půl devátou večer. O nehodě jsme informovali ZDE

Mezitím byla policii oznámena další nehoda v Mariánských Radčicích. „K oznámení došlo v 18.38, kdy se u Mariánských Radčic střetla dvě osobní vozidla, přičemž jedno v důsledku bočního nárazu zůstalo převrácené na střeše mimo komunikaci. Příčinou nehody bylo nedání přednosti v jízdě. Tato nehoda se naštěstí obešla bez zranění," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger s tím, že odhadovaná škoda přesahuje půl milionu korun.

Přímo v Litvínově došlo následně ještě ke dvěma nehodám – nejprve na Osadě na Podkrušnohorské ulici u Billy došlo ke střetu osobního vozu s motorkou. „V tomto případě škoda dosahuje asi 90 tisíc korun. Hasiči museli odklidit provozní kapaliny vytékající z motorky. Účastníci nehody měli testy na požití alkoholu negativní," doplnil mluvčí s tím, že nehoda byla nahlášena v 19.19 hodin.

Poslední dopravní nehoda se udála na kruhovém objezdu u Lidlu, přičemž účastníci nehody se dohodli na místě a nebylo potřeba volat ani hasiče, ani dopravní policii. „Dopravu u kruhového objezdu tak usměrňovala hlídka strážníků," potvrdil informaci velitel Městské policie Litvínov Martin Klika.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru