U každého projektu jsou fotky před i po a výše nákladů. Jednoduchá mapka znázorňuje umístění projektu. Foto: město Litvínov
Litvínov

Litvínov – Odbor investic a regionálního rozvoje Městského úřadu Litvínov připravil virtuální prohlídku realizovaných investičních akcí města z několika posledních let. Litvínovští si díky tomu mohou udělat přehled o výši investic.

Portál Litvínov-naše projekty obsahuje výhradně investiční akce zajišťované Odborem investic a regionálního rozvoje. Běžné opravy a obnova, jako je například frézování vozovky a položení nového asfaltu, zde zaneseny nejsou, protože se jedná o tzv. údržbu a tu má na starosti Odbor nakládání s majetkem.

Zájemce na portálu najde základní informace o vybrané akci, jako je místo realizace, náklady a fotografie místa před a po realizaci akce. „Přehled investičních akcí je zatím neúplný a odbor ho bude postupně doplňovat," doplnil mluvčí města Petr Lenc.



REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru