Nový motocykl Městské policie Litvínov. Foto: město Litvínov
Litvínov

Litvínov – Litvínovští strážníci částečně obnovili vozový park. Díky krajskému dotačnímu projektu mohli pořídit novou motorku. Zvláště přes letní sezonu jim umožňuje se rychle dostat i na místa, kam s osobním vozem není přístup.

Motocykl Benelli TRK 502X v policejní úpravě je vybaven majákem a přídavnými kufry a nahradil původní motocykl Honda Varadero, jenž městská policie provozovala od roku 2009. Ten je nyní určen k prodeji.
 
„K dispozici máme na směnu dva motocykly. Podle zadaných úkolů kontrolují motohlídky přidělené oblast. Náš rajón dosahuje až k cípu jezera Most, kudy navíc vede cyklotrasa, která je čím dál více využívaná. Je tedy potřeba se na i takto vozem nedostupná místa dostat v případě potřeby rychle," popsal na příkladu využití motocyklů velitel Městské policie Litvínov Martin Klika.
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru