Nalezená nevybuchlá letecká puma. Foto: Policie ČR
Litvínov

Záluží - Z preventivních důvodů se ve středu 21. srpna počínaje 19.30 hodin uzavírá hlavní silnice číslo 27 mezi Litvínovem a Mostem. Důvodem je odpolední nález válečné munice.

V podvečerních hodinách o tom výstražnou textovou zprávou informovalo obyvatele město Litvínov. Objízdná trasa vede přes Louku a Braňany, druhou variantou je využít cestu přes Horní Jiřetín a Komořany.

Uzavřena je železniční zastávka Most - Minerva. Preventiní opatření se dotýká i městské hromadné dopravy. Z důvodu uzavření dopravního koridoru mezi Mostem a Litvínovem je přerušena tramvajová doprava mezi městy. Náhradní doprava bude řešena autobusy, které však nebudou zajíždět do areálu Chempark. Náhradní doprava pojede až do odvolání na trase Most Souš - Komořany - Horní Jiřetín - Litvínov Hlavní nádraží. O náhradních trasách informoval Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova.

 Dle vyjádření Policie ČR nedochází k bezprostřednímu ohrožení obyvatel.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru