REKLAMA
Na osvětlení u autobusové zastávky si cestující budou muset několik týdnů počkat. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Obrovské štěstí měla mladá řidička, která v opilosti havarovala v sobotu v noci krátce před jedenáctou hodinou v Mezibořské ulici. Z hrozivě vypadající nehody vyvázla živá.

„Řidička nepřizpůsobila rychlost jízdy, vyjela mimo vozovku, porazila sloup veřejného osvětlení a skončila nabouraná ve stromě, přitom zkřížila cestu protijedoucímu autobusu, který do ní narazil předními dveřmi," poslal noční nehodu policejní mluvčí Václav Krieger. 

Řidička sice byla zraněná, ovšem její stav dovoloval podstoupit dechovou zkoušku. A ta byla pozitivní. „Nadýchala 1,6 promile," podotkl mluvčí. Případ policisté stále šetří.

V důsledku nehody byla horní část Mezibořské ulice světla. „Osvětlení jsme opravili v neděli, takže z neděle na pondělí již bylo funkční. Nová lampa se bude muset instalovat později. Dodání totiž trvá šest až osm týdnů," vysvětlil Petr Erlitz z Technických služeb Litvínov.

Výše škod po nehodě byla předběžně odhadnuta na 180 tisíc korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru