REKLAMA
Byt potřebuje kompletní rekonstrukci. Foto: jip
Litvínov

Litvínov – Pondělní požár, ke kterému došlo v panelovém domě v ulici Na Kopci (informovali jsme ZDE), má nakonec větší následky, než se čekalo. Mladá žena s pětiletou dcerou přišly o veškeré vybavení bytu a věci. A bohužel i o kocourka, kterého se hasiči snažili tak dlouho zachránit.

Na sociální síti Facebook, ve skupině Most, kterou zpravuje server E-Mostecko, vyzvala kamarádka zasažené rodiny lidi, zda by rodině nepomohli. „Přišly úplně o všechno. Naštěstí jim město poskytlo aspoň do konce měsíce krizový byt, ale nemají vůbec nic. Kdyby se někomu doma válely nějaké věci, jako nádobí, prostě vybavení kuchyně, hračky pro 5 letou holčičku, nějaké oblečení vel.130, botky 29-30 atd, byly by vděčné. Ještě kdyby byla klec pro králíčka, možná i granule pro psa," vyzývá k solidaritě diskutující s nickem Miška Mišelinka. 

Na zprávu reagovaly okamžitě desítky lidí – například nádobí, jak podotkla sestra maminky, která o vše přišla, už mají přislíbené. Stejně tak někteří nabízí, že zajistí svoz darovaných věcí. 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru