OBRAZEM: Piráti bez nohou i bez rukou. Na horách měli veselý dětský den
Den dětí v pirátském stylu v Nové Vsi v Horách. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Nová Ves v Horách - V krušnohorské obci Nová Ves v Horách oslavili den dětí v pirátském stylu. Přišli nejen domácí, ale i návštěvníci z dalších horských obcí i podhůří. A že návštěvníků bylo opravdu požehnaně!

Na více než desítce stanovišť plnily děti úkoly, některé s námořnickou tématikou, jiné tradičnější, vždy ale se stylovým doprovodem. Kdo se chtěl jenom tak bavit, mohl na pouťových atrakcích či ve velkém párty stanu s přáteli.

Odpolední dětská slavnost byla první ze série akcí společného česko-německého projektu nazvaného Plujeme na lodi společně.

Den dětí je první ze série akcí obce Nová Ves v Horách, podpořených z Fondu malých projektů Euroregionu Krušnohoří. Následovat budou poslední červencový víkend Novoveské slavnosti a v září Slavnosti jeřabin. „Poslední, už menší akcí pro naše občany, bude zájezd na vánoční trhy k německým sousedům,“ prozradil David Kádner.

V pořádání dne dětí se Nová Ves v Horách střídá s příhraničním Brandovem.

Video

Fotogalerie

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru