Půjčoval si na cizí doklady na internetu, příbuzné pak řekl, že jde o peníze z brigády
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Podvodným jednáním si svůj zdroj příjmu zajišťoval 38letý muž z Litvínova. Ten si v úmyslu se obohatit obstaral kopii dokladu své příbuzné. Prostřednictvím této kopie pak bez souhlasu a vědomí ženy uzavíral v několika případech na internetových stránkách různých finančních společností smlouvy o úvěru.

Peníze mu pak přicházely na účet poškozené, které řekl, že jde o výplaty za brigády, peníze mu potom žena předala. Podvodně jednal celkem sedmkrát, v jednom případě si vzal i úvěr na nákup mobilního telefonu v hodnotě deset tisíc korun, který však nesplácel.

"Celkem tak muž, kterého mostecká policie obvinila z přečinu podvodu, napáchal škody za 44 tisíc korun. Obviněný je vyšetřován na svobodě a hrozí mu až dvouletý trest odnětí svobody v případě uznání viny," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru