Matka se synem si přivydělávali prodejem marihuany, hrozí jim až pětiletý trest
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Prodejem marihuany si vydělávali matka se synem, prodávali zájemcům hlavně v ulici Boženy Němcové v Litvínově. Zájemci si pro ni chodili převážně do jednoho z bytů v paneláku, nebo na předem smluvené místo.

Žena ve věku 45 let měla loni i letos obstarat a následně prodat nejméně ve 28 případech přesně nezjištěné množství marihuany. Její syn ji měl prodávat již od roku 2014 do současné doby a dle zjištění kriminalistů blíže obstaral a prodal přesně nezjištěné množství nejméně v 73 případech. Policie ženu a 21letého muže z Litvínova nyní obvinila z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

"Dvojice je stíhána na svobodě a v případě odsouzení oběma hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. V bytě policie provedla domovní prohlídku, při které byl zajištěn rostlinný materiál. Ten byl podroben odbornému zkoumání. Provedenou expertizou byla v zajištěném materiálu zjištěna přítomnost účinné látky. Zajištěna byla i hotovost ve výši několika tisíc korun, u které je podezření, že pochází z trestné činnosti," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru