Nemůžete sehnat padnoucí obal na učebnici? V knihovně vám je zabalí, obaly vydrží celý rok
Foto: Městská knihovna Litvínov
Litvínov

Litvínov - Také letos pomůže litvínovská knihovna školákům při balení učebnic. Pokud už učebnice mají, mohou s nimi do knihovny přicházet průběžně už koncem srpna. Největší nápor je však očekáván první týden v září, proto bude v tomto období balící služba posílená o dobrovolníky z řad seniorek, které knihovně dlouhodobě pomáhají.

Cena balení se odvíjí podle formátu učebnice - formát A5 - A4 vám zabalí za 10 Kč a formát "atlas" za 20 Kč. "Rodiče si tuto službu moc pochvalují, protože obaly jsou kvalitní a vydrží na knihách celý rok," popisuje reakce zájemců Marcela Gűttnerová, ředitelka knihovny.

2408obaly2

Foto: Městská knihovna Litvínov

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru