Vyděrač čelí také obvinění z loupeže na zastávce v Meziboří
Ilustrační foto
Litvínov

Meziboří - Muž ve věku 22 let, který čelí obvinění z vydírání, je stíhán i za loupež. Té se měl dle výsledků šetření mosteckých kriminalistů dopustit již koncem července v Meziboří. Spolu s 33letým mužem tam ve večerních hodinách na autobusové zastávce MHD přistoupili k neznámému muži a napadli ho.

Starší z dvojice ho udeřil do oka a poté, co poškozený upadl na zem, mladší k němu přistoupil a nastříkal mu do očí a na ruce pepřový sprej. Následně poškozenému odcizili z kapsy mobilní telefon.

"Napadený vyhledal lékařské ošetření a je stále v pracovní neschopnosti. Odcizený mobilní telefon nebyl zajištěn. Obvinění jsou stíháni na svobodě a za loupež jim hrozí až deset let odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru