Na parkovišti u Barbory řádí zloději. Jednomu z našich čtenářů se tady někdo pokusil ukrást auto
Vykradené auto. Foto: čtenář
Litvínov

Teplicko - Jezdíte se koupat na Barboru? Tak si dávejte pozor na svá auta. Parkoviště totiž evidentně navštěvují zloději. Jednomu z našich čtenářů tady chtěl někdo v úterý 5. června jeho vůz ukrást, když se mu to nepovedlo, aspoň auto vykradl.

Mladý muž, který nás o případu informoval, měl svůj vůz zaparkovaný přímo na hlavním parkovišti u vjezdu. Přestože kolem chodí dost lidí, našel se drzý zloděj, který se v odpoledních hodinách (mezi 14.00 až 15.45 hodin) pokusil odsud vůz ukrást. Když se mu to nepovedlo, sebral aspoň autorádio.

Majitel auta oznámil krádež na policii. Zároveň chce apelovat na všechny, kteří na Barboru jezdí, aby si dávali na své vozy pozor, dostatečně si je zabezpečili, případně parkovali na bezpečných místech. Spousta řidičů navíc nechává svá auta na parkovišti s pootevřenými okénky, čímž případným zlodějům ještě práci ulehčují.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru