Pozor na podvodníky! Vydávali se za pracovníky ČEZ a chtěli vidět smlouvy
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na podezřelé chování tří mužů upozornila strážníky žena z Mostecké ulice v Litvínově. Muži se představili jako zaměstnanci ČEZ a chtěli vidět její smlouvy na odběr elektrické energie.

To žena odmítla. „Podobné případy se v Litvínově opakují. Žena se zachovala správně. Nikomu cizímu by lidé neměli ukazovat své smlouvy ani předávat své osobní údaje. Předejdou tak jejich zneužití,“ upozornil velitel Městské policie Litvínov Zdeněk Urban.

ČEZ varoval před obdobnými praktikami podvodníků již letos v dubnu. ČEZ podomní prodej při kontaktu s domácnostmi nevyužívá, a proto v takových případech doporučuje s těmito obchodníky vůbec nejednat a kontaktovat zákaznickou linku nebo některé ze zákaznických center. „Nekalosoutěžní praktiky a neetické jednání při obchodování s elektřinou odmítáme. V zájmu ochrany našich zákazníků před nimi si je dovolujeme důrazně upozornit na skutečnost, že jsme přímý prodej v terénu, takzvaný podomní prodej, zrušili a domácnosti se u sebe doma nemohou setkávat s obchodními zástupci společnosti ČEZ,“ řuvedl tehdy generální ředitel společnosti ČEZ Prodej Tomáš Kadlec.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru