Na metalovém festivalu v Meziboří se strhla hromadná rvačka
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - K hromadné rvačce při metalovém minifestivalu v Meziboří na Mostecku vyjížděli o víkendu litvínovští městští policisté, kteří pomáhají dohlížet nad pořádkem v tomto sousedním městě.

Obsluha kamerového systému si všimla rvačky asi patnácti lidí na probíhajícím koncertu Metalboří. Na místo vyjely dvě hlídky a psovod se psem.

Po příjezdu hlídek už byl na koncertu opět klid. Zúčastnění se shodli, že rvačku vyprovokoval jeden muž. Výtržník byl z koncertu vykázán.

A ještě jeden víkendový incident oznámili strážníci v Litvínově: Nad ránem si při kontrole Loutkárny všimli zraněného muže. Muž krvácel z úst. Strážníci zraněného ošetřili a přivolali rychlou záchrannou službu. Muž nevěděl, kdo ho uhodil do obličeje.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru