Dvě vážné ranní nehody na Mostecku: Střet s chodcem u chemičky a zavřená silnice u Obrnic
Ilustrační foto
Most

Mostecko – Ke dvěma vážným dopravním nehodám došlo ve středu ráno na silnicích Mostecka. U obou zasahovaly záchranné složky.

Nejprve se okolo šesté hodiny ranní srazila dodávka s osobním automobilem v zatáčce u Obrnic. Kvůli záchranným pracím byla silnice číslo 13 v jednom směru uzavřená, objížďka vedla přes České Zlatníky. "Zdravotnická záchranná služba vzala do péče tři lidi. Hasiči uklidili vozovku. Havarovaná vozidla odvezla odtahová služba. Silnice byla téměř dvě hodiny neprůjezdná," uvedl k havárii mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan.

Po sedmé hodině došlo ke střetu mezi osobním vozem a chodkyní. K nehodě došlo za bránou v areálu chemičky, mladá žena skončila v nemocnici, zranění jsou předběžně hodnocena jako lehká.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru