OBRAZEM: Večerní honička zlodějů v Mostě. Dopadli je kousek od nádraží i s lupem
Strážníci chytili podezřelé. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Na linku tísňového volání Městské policie Most se včera v podvečer obrátila ostraha nákupního centra v Mostě, že jim utekl ven pachatel drobné krádeže, kde na něj čekal komplic, a oba utíkají směrem k vlakovému nádraží. Oznamovatel uvedl i podrobný popis mužů.

To už jim ale naproti jely hned dvě hlídky strážníků. Jedna z hlídek si všimla dvou osob odpovídajících popisu u kruhového objezdu k nádraží. Když si prchající mladíčci všimli strážců zákona, pokusil se jeden z nich ukrýt svůj lup pod zaparkované vozidlo.

Oba mladíky hlídka strážníků zadržela a v součinnosti s druhou hlídkou provedla kontrolu totožnosti, osobní prohlídku a i s přiloženým lupem převezla zpět do obchodu k zjištění výše škody, ta se vyšplhala na něco málo nad tisíc korun českých. Hlídka strážníků vrátila kradené nepoškozené zboží zpět do obchodu a oba mladíky vyřešila na místě v příkazním řízení.

Foto

2201honickacentral1

2201honickacentral3

Zadržení mladíci a jejich lup. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru