Upozornění pro cestující: V sobotu nepojedou několik hodin tramvaje mezi Mostem a chemičkou
V sobotu pojedou tramvaje z Litvínova jen k chemičce. Dál autobusy. Foto: Oldřich Hájek
Most

Mostecko – Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova ve středu oznámil, že dojde k výluce tramvajové linky č. 4. Chystá se v sobotu 26. ledna v době od 8.25 do 14.37 hodin v úseku mezi mosteckým dopravním podnikem a zastávkou Chemopetrol.

V sobotu 26. ledna 2019 pojede poslední spoj linky č. 4 z Litvínova, Citadela až do Mostu, Dopravní podnik, v 7:22 hodin. První spoj, který se bude točit na Chemopetrolu, bude spoj v 7:52 z Litvínova, Citadela. První spoj po skočení výluky z Litvínova, Citadela až do Mostu, Dopravní podnik, pojede ve 14:22 hodin. Během výluky bude tramvajová doprava nahrazena autobusy.

Trasa náhradní dopravy: Z CHEMOPETROLU jede podél tramvajové trati po silnici I/27, v Mostě okolo bývalé průmyslovky Chomutovskou ulicí na ulici Budovatelů a staví Most, Zimní stadion, zastávka náhradní dopravy, u VÚHU najede na panely a jede až do stanice Most, Čs. mládeže, poté sjede z tramvajového pásu a jede do Mostu, Dopravní podnik, zastávka linky č. 31. Zpět po stejné trase.

Autobusy budou označeny linkou č. 4 a cedulí Náhradní autobusová doprava. Z důvodu přestupu cestujících může docházet ke zpoždění linky č. 4, a proto dispečeři zajistí přestupy v přestupních uzlech v Mostě a Litvínově.

Linka číslo dva bude jezdit beze změny po své trase.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru