Zloděj chtěl splnit od řidiče nákladního auta sen. To se šoférovi vymstilo
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku 43letého muže z Mostu. Ten měl okrást řidiče a motoristku.

U jedné pumpy se dal filuta do řeči s neznámým řidičem nákladního vozu. Řekl mu, že jeho sen bylo vždy se svést v nákladním autě. Tak dlouho ho přemlouval, až řidič svolil a svezl ho po Mostě. Poté ho vysadil a odjel do zaměstnání. "Tam zjistil, že nemá mobil, který měl volně položený v kabině. Vrátil se do města a lapku hledal. Našel ho u jednoho obchodu, kde nedaleko spatřil i hlídku policie, na kterou se obrátil o pomoc. Mezi tím podnikavec mobil zahodil do listí, kde byl posléze telefon nalezen," popisuje událost mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Ve druhém případě měl požádat řidičku osobního vozidla, aby ho odvezla na čerpací stanici, že mu došly pohonné hmoty a uspěl. Během zpáteční jízdy využil nepozornosti ochotné řidičky a měl jí odcizit z kabelky peněženku s platební kartou a hotovostí.

"Kradl i přesto, že byl v posledních třech letech odsouzen. Celkem způsobil poškozeným škodu za 8 400 korun," připomněla mluvčí policie. Peněženka nebyla zajištěna.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru