Trojice se dostala lstí do bytu starší ženy v Mostě. Odnesli jí cennosti za sto tisíc
Ilustrační foto
Most

Most - Do bytu seniorky v Mostě měl v listopadu vniknout mladý poberta se dvěma muži ve věku 26 a 24 let. Jak to provedli?

"Na chodbě vyhodili pojistky a ženě nešel proud. Obrátila se na jednoho z nich o pomoc. Ten u ní v bytě předstíral opravy a mezi tím další dva vstoupili do bytu bez souhlasu majitelky a tam nepozorovaně odcizili šperky a hodinky ze šperkovnice v hodnotě za více než 100 000 korun," uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková. Lup prodali do zastavárny a o peníze se podělili.

"Policie část odcizených šperků zajistila a vrátila zpět okradené ženě," dodala policejní mluvčí.

Mladík měl odcizit i finanční hotovost v bytě svého známého, kam přišel na návštěvu. Poškozený vyčíslil škodu na částku vyšší než 19 tisíc korun.

Policie 24letého Mostečana obvinila z přečinu krádeže ve spolupachatelství a 18letého mladíka spolu s 26letým mužem z téhož přečinu a navíc z přečinu porušování domovní svobody. Povedené trojici hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru