Město Most zveřejnilo přesný termín uzavření tohoto mostu. Je to už hodně brzy
Silniční most pod Hněvínem ve směru z Litvínova se uzavře druhý únorový den. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Po dříve nejasných přesných termínech uazvření mostu na silnici č. 27 z Litvínova do Mostu pod Hněvínem už je zřejmé, kdy bude opravdu uzavřen pro automobilovou dopravu. Ve čtvrtek o tom informovalo město Most.

V průběhu sobotního dopoledne 2. února 2019 dojde k uzavření mostu na silnici I/27 Litvínov – Most. Zcela bude uzavřen provoz v jednosměrném jízdním pruhu v úseku od směrového rozdělení ve směru Litvínov – Most, po křižovatku se silnicí I/13.

Objízdná trasa ve směru Litvínov – Most bude vedena po silnici I/27 Záluží, III/0272 Dolní Jiřetín a I/13 Komořany – Souš. Doba trvání této uzavírky bude do zahájení stavebních úprav mostu, kdy následně dojde k další úpravě objízdných tras.

"Žádáme všechny účastníky silničního provozu, aby dbali zvýšené opatrnosti a věnovali pozornost osazenému přechodnému dopravnímu značení. Pro doplnění uvádíme, že předmětný most je součástí silnice I. třídy a je tedy v majetku státu, a tudíž ve správě Ředitelství silnic a dálnic ČR. S případnými dotazy ohledně průběhu stavebních prací a termínů se prosím obracejte přímo na ŘSD," sděluje motoristům mostecký magistrát.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru