Muž si chtěl na nádraží ublížit. Na pomoc volali strážníky, dorazit musela i sanitka
Městská policie zasahuje u nádraží. Ilustrační foto
Most

Most - Zaměstnanec Českých drah požádal o vyslání hlídky městské policie do budovy ČD v ulici Nádražní v Mostě. Měl se tam nacházet muž a ten se chce sebepoškodit.

Hlídka městské policie se v nádražní hale spojila s oznamovatelem, který jim označil uvedeného muže. Muž strážníkům sdělil, že má psychické problémy a neumí je řešit.

"Z tohoto důvodu, že muž si chtěl ublížit na zdraví a životě, tak byla na místo přivolána Zdravotnická záchranná služba, která muže odvezla do nemocnice," uvedl mluvčí strážníků v Mostě Vlastimil Litto. Po umístění na specializovaném oddělení byla o této události informována Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru