Jezdí se dál! Kluziště v centru města bude otevřené až do konce února
Kluziště v centru Mostu. Foto: archiv e-mostecko.cz
Most

Most - Přijďte si zabruslit na veřejné ledové kluziště do centra města vedle mosteckého magistrátu. Od února je v provozu od pondělí do neděle od 14 do 18 hodin.

Za hodinu bruslení zaplatí zájemce 20 Kč, rodiny o dvou dospělých a dvou dětech pouze 50 Kč, senioři a zdravotně tělesně postižení mají vstup zdarma. Celkem ho do konce loňského roku navštívilo 7 718 bruslařů včetně školáků, kteří kluziště navštěvují v dopoledních hodinách.

Přímo na místě je možné zapůjčit si brusle různých velikostí. Půjčovné vás vyjde na 50 Kč s vratnou zálohou 500 Kč. K zapůjčení jsou brusle od velikosti č. 25 do velikosti č. 47. Nechybí ani zastřešená vyhřívaná „přezouvárna”. Děti mladší 10 let mohou na kluziště pouze v doprovodu rodičů a je doporučeno, aby měly děti přilbu.

U kluziště, které provozuje sportovní hala, je také stánek, kde si mohou zájemci koupit něco k snědku a především teplé nápoje. (vyd)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru