Silničáři uzavřeli na Mostecku další most! Řidiči teď nesmí projíždět ani tímto místem
Uzavřená silnice v Nemilkově u Mostu. Foto: Miloslava Hájková
Most

Nemilkov – Od pondělí 4. února je pro motoristy uzavřen silniční most v Nemilkově. Mostek překonává říčku Srpinu a leží na frekventované trase z Mostu k počeradské elektrárně.

Uzavření mostu povolil mostecký magistrát do konce letošního srpna. Objížďka vede přes Havraň a měří necelé tři kilometry.

Na slepou silnici upozorňují dopravní značky už od bylanské křižovatky. Řada řidičů ale zákaz nerespektuje a přes most dál projíždí.

Od soboty je pro silniční provoz uzavřen také most pod Hněvínem na silnici z Litvínova do Mostu. Značená objížďka vede přes Komořany. Uzavírka se týká směru do Mostu. Ve směru do Litvínova projedou řidiči bez omezení.

Od loňského roku platí uzavírka mostu do Rudolic. Ten byl zcela odstraněn a na jeho místě vzniká nový. Jediná objížďka vede kolem přesunutého děkanského kostela. Pro pěší a cyklisty vznikla přes železniční trať lávka.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru