Záchranka se strážníky pátrali po zraněném muži. Dalšího našli v Mostě zmateného
Ilustrační foto
Most

Most - Zaměstnankyně Zdravotnické záchranné služby požádala strážníky mostecké městské policie o pomoc při hledání muže v ulici Čs. mládeže, který má být zraněný.

Hlídka městské policie v okolí této ulice našla muže, který měl zranění v oblasti hlavy, ruky a nohy. Na místo byla přivolána Zdravotnická záchranná služba, která muže odvezla do nemocnice na ošetření a také o této události byla informována Policie ČR.

A další případ: Žena požádala o pomoc strážníky městské policie, že v ulici Zděnka Fibicha se pohybuje muž, který má špatnou orientaci a působí zmatečným dojmem. Strážníci se na místě spojili s oznamovatelkou, která jim označila nedaleko stojícího muže. Muž nebyl schopen mimo své totožnosti určit místo svého bydliště. Strážníkům se podařilo kontaktovat syna uvedeného muže, který si ho v pořádku převzal do své péče.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru