Řidiči, v Mostě pozor! U Kauflandu se změnila přednost v jízdě
Pozor na změnu dopravního značení. Foto: město Most
Most

Most - Řidiči, zpozorněte! Pokud jezdíte po měste takzvaně "po paměti" a příliš nesledujete dopravní značení, určitě si dejte pozor v lokalitě okolo mosteckého Kauflandu. Došlo tam ke změnám přednosti v jízdě.

Důvodem změny je jednak zavedení jednosměrného provozu v ulici U Stadionu (za objektem VÚHU) a dále již v minulosti zavedený obousměrný provoz v ulici Barvířská (pečovatelský dům Astra). Vlastní změna přednosti v jízdě se týká ulic Kabátnická a Svatopluka Čecha, kde je nově vedena hlavní pozemní komunikace vždy směrem přímo a ulice Barvířská bude vedlejší pozemní komunikací.

Pro zdůraznění nové dopravní situace došlo na dotčených komunikacích k dočasnému osazení výstražného přechodného dopravního značení, které bude upozorňovat na změnu organizace dopravy.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru