Zloděj ukradl v depu na autodromu koloběžku, při jízdě ale narazil na kriminalisty
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí kriminalisté v srpnu si v časně ranních hodinách na mosteckém autodromu, kde probíhaly mezinárodní závody, všimli podezřelého muže na elektrické koloběžce a zajímalo je, kde k ní přišel.

Muž policistům uvedl, že si ji zapůjčil od cizince, který byl v depu v karavanu. Kriminalisté ale pohádce neuvěřili a následným šetřením jednak žádného takového cizince nevypátrali, našli však poškozeného, který měl u karavanu koloběžku volně odstavenou, a ta tam najednou nebyla.

Odcizená koloběžka v hodnotě 7 700 korun byla zajištěna a vrácena zpět původnímu majiteli. Podezřelý skončil na policii a vyšetřovatel ho obvinil z přečinu krádeže a stíhá ho na svobodě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru