Mostečan se na nástupišti na vlakovém nádraží oháněl sekerou!
Nádraží v Mostě. Ilustrační foto
Most

Most - Výtržnosti se měl na místě veřejnosti přístupném dopustit dle policie 43letý muž z Mostu. Ten měl cestou z haly na nástupiště na schodišti vlakového nádraží v Mostě v dopolední době rozbít skleněnou lahev od alkoholu. To ale nebylo vše.

Střepy nechal ležet na schodech a pokračoval dál k vlakům. Na své jednání byl upozorněn ostrahou objektu a vyzván, aby sklo po sobě uklidil. "Místo toho měl výtečník vytáhnout pokrývačskou sekeru a tou se oháněl. Následně sekerou tloukl do země a budil tak pozornost přítomných cestujících. Ke zranění osob nedošlo," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Mostečan skončil v policejní cele. Měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol. Výtržnosti se nedopustil poprvé, už v minulosti byl za obdobné jednání uznán vinným.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru