Tři dny bez vody a jídla. Pes čekal doma na svého pána, ten leží v nemocnici
Pes byl doma nalezen v pořádku, počká na svého páníčka v útulku. Foto: MP Most
Most

Most - Mostečtí strážníci zachraňovali zvíře, jehož majitel byl v nemocnici a nemohl se o psa postarat.

Policisté Policie ČR předali operačnímu pracovišti Městské policie v Mostě žádost o převoz psa jednoho z pacientů nemocnice v Mostě a kontakt na jeho majitele. Senior byl čtvrtý den hospitalizovaný v nemocnici a strážníkům sdělil, že neví, kdy bude propuštěn, a nemá nikoho, kdo by se postaral o jeho psa, který zůstal sám doma.

"Strážníci proto vyzvedli u uvedeného muže klíče od jeho bytu a kontaktovali správce domu, aby poskytl hlídce strážníků asistenci při jeho otevření. Pes byl nalezen, a v pořádku převezen do útulku v Rudolicích, kde zůstane do doby, než se jeho majitel uzdraví," popisuje mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Klíče od bytu strážníci vrátili seniorovi, který městským policistům za jejich pomoc poděkoval.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru