Strážníci u Kauflandu zablokovali auty černou octavii. Šlo o kradné auto a uvnitř někdo seděl a bránil se!
Odcizené vozidlo. Foto: MP Most
Most

Most - Policisté Policie ČR předali operačnímu středisku městské policie informaci, že se v Mostě v okolí nákupních středisek Kaufland a Tesco pravděpodobně pohybuje odcizené vozidlo Škoda Octavia černé barvy. Operátor kamerového systému zahájil monitorování uvedené lokality a odcizené vozidlo zjistil před prodejnou Kaufland.

Informaci předal prostřednictvím radiostanice všem motohlídkám městské policie. Zároveň je operátor kamerového systému upozornil, že ve vozidle zaznamenal osobu na místě řidiče. "Strážníci podle instrukcí od operátora našli hledané vozidlo a zablokovali ho služebními auty," popisuje zásah mluvčí městských policistů Veronika Loucká.

Poté vyzvali muže uvnitř vozidla, aby vystoupil. Ten výzvu neuposlechl a snažil se zavřít dveře. "Strážníci proto použili donucovací prostředky, muže svedli na zem a nasadili mu pouta. Podezřelého, který měl zároveň vysloven zákaz řízení, strážníci předali policistům Policie ČR. Odcizené vozidlo si převzala hlídka Policie ČR," dodala mluvčí strážníků.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru